28.9.12

dibah yang hot kot :D

hahaha. sebelum itu assalamualaikum wbt. setelah sekian lama aku tak buat new post i'm sorry, so whats new? tengok tajuk kenapa begitu huhu. kalau nak tahu ini yang dimanakan kasih sayang! you watch it adibah aqilah kawan aku yang hot gile!aku buat nie nak bagitahu kau yang aku sayang kau lebihhh.. haha

pejam celik pejam tak celik celik, dah pun nak hujung sem tinggal sebulan lagi nak final.. takut pulak rase teruja pon ada gak kalau excited lagi lah ado.. banyak sangat lah aku rase kenangan dengan budak kelas yang ohsem gilamatis tapi menyentapkan hati. haha

ok lexlu, berbalik kepada cerita dibah yang hot, meh nak cerita sikit datang dekat datang dekat haa gitueeww, dia nie sebenarnye orang yang penuh kasih sayang dan ramai kesayangan! hah rase dipinggirkan..haha kiteorang ada sorang lagi geng yang kepochi neelofa name dia.. 

neelopa 15ribu kesayangan termasuk zul, dibah 20ribu kesayangan dan aku 50ribu kesayangan mane boleh lawan tak nak kalah ok!! (kalau korang percaya lebih baik gi tempah nesan siap2)





tue dibah yang pakai baju purple.. tolong abaikan yang dua orang dibelakangnue:D


nak kenal neelopa tak?

nie lah dia.. 
taadaa :D



hot tak gambar neelopa? haha

2 comments:

Adibah Aqilah said...

so sweet haja..luv u so much..btw never forget u untill i die friend..thanks because you willing to write about me..

::miss aisya:: said...

yeah!! jangan buat statement yang begini touching kat aku ok!!